Tiesitkö tämän?

Sonost soveltuu
– kuntotestauspalveluihin
– vanhustenhoitoon
– kuntoutuskäyttöön
– työterveyspalveluihin
– lääkäriasemille
– tapahtumiin

Hankinta ja tuotto
Mittauskustannukset ovat Sonost-laitteella lähes nolla. Hankintahinnan kuoletus tapahtuu jo 480 mittauksella. Leasingin kuoletus vaatii 14 mittausta kuukaudessa.

– hankintatavat suora kauppa ja leasing-rahoitus. Pyydä laskelma >>

Sonost

Tärkeimmät edut

Sonost ei käytä mittauksessa haitallista röntgensäteilyä.

Mittaus ei tunnu vaikealta tai epämukavalta. Potilas mitataan istualtaan ja mittaus kestää vain 15 sekuntia.

Kompaktin kokonsa ansiosta Sonost on helposti kuljetettavissa, ja se voidaan ottaa käyttöön missä tahansa verkkovirtaa on saatavilla. Tämä mahdollistaa laitteen käytön esim. tapahtumissa ja osana kuntotestauspalveluja.

Sisäänrakennettu tietokone laskee laskee osteoporoosin diagnosoinnissa käytettävät Z- ja T-scoret perustuen ultraäänen vaimenemiseen ja äänennopeuteen kantaluussa. Kantaluu mittauspisteenä on suotuisa, sillä se sisältää paljon hohkaluuta ja siinä näkyvät muutokset ennustavat hyvin murtumariskiä.

Virheprosentti vain 1,5%, joka saavutetaan kuivalla mittaustekniikalla. Aiemmat ultaäänilaitteet käyttivät mittauksessa vettä, jonka lämpötilan muutokset suurensivat virhettä. Geelikontaktin ansiosta tämä ei ole ongelma Sonostille.

Sisäänrakennettu tulostin ja kosketusnäyttö mahdollistavat helpon ja kustannustehokkaan käytön liikkuvassa mittauksessa. Toimistokäytössä laitteeseen saatavat ulkoinen tulostin, näyttö ja hiiri lisäävät käyttömukavuutta huomattavasti.

Sonost on edullinen käyttää. Mittauskustannukset koostuvat geelistä, tulostinpaperista ja ihon puhdistuslapuista. Kustannus on murto-osan DEXA-mittauksen kuluista, mikä mahdollistaa Sonostin käytön osteoporoosin seulonnassa.

Automaattinen mittaus on helppo suorittaa. Sonost säätää mittauspäät automaattisesti kantaluun molemmille puolille. Mittaus tehdään parilla hiiren klikkauksella.

Tekniset tiedot

Mittausmenetelmä Ultraääni
Mittauskohta Kantaluu (Calcaneus)
Mittauksen kesto
15 sekuntia
Mittaus SOS-BUA=BQI
Luun tiheys (BMD) ja luun laatuindeksi (BQI) lasketaan ultraäänen vaimenemisesta (BUA) ja äänennopeudesta (SOS) kantaluussa
Virheprosentti (reliabiliteetti)
1,5%
Erotteluväli Automaattisesti säätyvä
Sisäinen muisti 10 000 potilasta
Mittauspisteen kontakti Geeli (ei käytä vettä)
Näyttö 6.4 tuuman TFT LCD
Käyttöliittymä Kosketusnäyttö, USB näppäimistö,
USB hiiri, ulkoinen näyttö
Tulostin Sisäänrakennettu lämpöprintteri, ulkoinen A4-printteri (lisävaruste)
Mitat 300*620*390 mm
Paino 12 kg